Even een paar andere dingen afmaken hoor!

Op het moment ligt mijn aandacht ergens anders en kan ik er niet met mijn volle aandacht voor je zijn. Als je even een maand of misschien wel twee kunt wachten met je portretsessie, stuur me gerust een berichtje met daarin je wensen. Dan zet ik je op de lijst.

In de tussentijd werk ik aan mijn nieuwe cursus waarin de innerlijke criticus een hoofdrol krijgt, maak ik mijn portrettenproject af met Gwen die in transitie is en studeer ik volop Therapeutic Photography en werk ik aan mijn essay daarvoor.

Als je even kunt wachten met je portretsessie…

Gemeen

Ik heb getwijfeld of ik wel live zou gaan met de nieuwe site omdat ik zo’n bloedmooie pagina heb gemaakt met nieuwe voorbeelden van de portreten die ik van je zou kunnen maken. Gemeen, want nu kan dat dus even niet.

In de tussentijd werk ik aan mijn nieuwe cursus waarin de innerlijke criticus een hoofdrol krijgt.

Views: 30